Bekijk ons woning aanbod

Bij MedVilla, uw Belgische BIV makelaar vindt u een uitgebreidt aanbod immo objecten te koop in Spanje. Bestaande bouw, nieuwbouw alsook bouwgrond te koop om zelf uw droomhuis te bouwen. Spaans vastgoed om te kunnen kopen via uw lokale immo Spanje vastgoed makelaars aan Costa Blanca nabij diverse toeristische gebieden.

Start met zoeken naar een specifieke locatie voor uw eigen ideale vastgoed in Spanje met behulp van onze zoekfuncties, in combinatie met de navigatieknoppen op deze pagina. Of klik direct door op een van onderstaande links, of de links onderaan deze pagina.


Als u het Spaanse eigendom te koop dat u interesseert heeft gevonden, neem dan snel en direct contact op met onze Nederlandstalige onroerend goed makelaars via het contactformulier dat u aantreft op elke pagina van een aangeboden object. 


Als u het Spaanse eigendom te koop dat u interesseert heeft gevonden, neem dan snel en direct contact op met onze Nederlandstalige onroerend goed makelaars via het contactformulier dat u aantreft op elke pagina van een aangeboden object. 

Diverse immo Spanje vastgoed mogelijkheden

Huis te koop Spanje
Appartement te koop Spanje
Bouwgrond te koop Spanje

U kunt uw favoriete Spaanse woningen op onze immo Spanje website opslaan door te klikken op het hartje boven de foto’s. Je kan natein uw favoriet immo Spanje objecten doorsturen naar uw eigen mailadres of doorsturen naar uw vriend of partner zodat ook zij mee het immo Spanje aanbod van uw dromen kunnen helpen kiezen.

Immo Spanje aan de Costa Blanca

We hebben ook een ruim aanbod huizen in Spanje te koop aan de Costa Blanca.

Costa Blanca huis te koop
Costa Blanca appartement te koop
Costa Blanca zelf bouwen

MedVilla uw partner voor de begeleiding bij de aankoop van huizen te koop in Spanje alsook appartementen te koop in Spanje

Met een kantoor in Haaltert (Aalst) België, en een kantoor ter plaatse in Aspe (Alicante) Spanje en een vertegenwoordiger in Rotterdam Nederland voldoen wij aan de behoeften van al onze klanten..

Nog vragen over immo Spanje, contacteer ons

  • U kunt ons rechtstreeks bereiken op 0034 688 708 332
  • Gratis via WHATSAPP  0034 688 708 332
  • We zijn eveneens bereikbaar per mail info@medvillaspanje.com
  • Of zelfs door simpelweg het contact formulier in te vullen
Veilig kopen in Spanje

MedVilla – De veilige manier om Spaans vastgoed te kopen is te kopen via een gecertificeerde Safe Buy Spain makelaar

IMMO SPANJE” ARTICLE COPYRIGHT © 2018 – Medvilla Spain – Huis in Spanje – Property in Spain – Maison en Espagne – Hus i Spanien – Hus i Spania